EMIRDAG KöFTECISI DEN HAAG

EMIRDAG KöFTECISI DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Emirdag Köftecisi Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 19:53 Ik had een grote bestelling geplaatst was mooi op tijd. Op verzoek van mijn vorige bezoekers heb ik nogmaals broodjes köfte besteld. We hebben genoten
25 mei 2022 om 7:08 Nee, ik heb écht geen aandelen in de zaak ;) (dit zou je bijna denken , gelet op de bestellingen , zo snel na elkaar) Het eten is gewoon zo ontzettend lekker, dat een mooie review een must is!
21 mei 2022 om 14:00 Lekker eten en goede communicatie als er iets mis gaat of het langer duurt.
20 mei 2022 om 19:30 Her şey çok şahane hemşerim. Afyon/ Başmakçıdan hemşerin
20 mei 2022 om 14:11 Eten is vers, smaakt goed, ingredienten van hoge kwaliteit, bezorging vlot met goede communicatie.
16 mei 2022 om 23:07 Lekker gegeten. Dank jullie wel en tot gauw!
16 mei 2022 om 16:08 Bestelling kwam aan op de door ons aangegeven tijd. Eten was prima, had de Köfte schotel besteld. De patat was wat klef, niet meer knapperig, maar dat gebeurt wel vaker als je patat bestelt. Vlees was lekker! Genoeg saus. Sutlac was ook lekker.
14 mei 2022 om 8:46 Een 2e x besteld in een week tijd. Dat zegt iets toch? Wederom, zóó ontzettend lekker én vers, wauw! Dit keer ook de Sütlaç geprobeerd; tja, echt om je vingers bij af te likken, zo lekker! Tot weer een volgende x, dit is dus ábsoluut een blijvertje!
11 mei 2022 om 17:27 Bij minder opties kan een restaurant zich beter richten op kwaliteit en specialisme en dat is voor dit restaurant 100% waargemaakt. Ik heb denk ik nog nooit zulke lekkere kofte gegeten. Een eerste keer hier besteld, maar absoluut geen laatste.
23 apr 2022 om 23:44 Eten was vers, warm en snel gebracht. Koftes heerlijk, sutlac heerlijk. 10/10 would recommend.
8 apr 2022 om 17:57 Ik heb een klacht! De gehaktballetjes zijn te lekker!!!!